Ind under huden

For objektivt at kunne vurdere virkningen af IMEDEEN’s hudplejetabletter anvender vi Dermascan – en ultralydsmaskine, som måler niveauerne af kollagen, elastin og fugtbevarende elementer og dermed hudens tæthed. Metoden anvendes på et hudområde, der er ca. 12 mm bredt, og genererer et billede, der viser hudens tilstand i de usynlige dybe lag.

Billederne til højre er fra en hudundersøgelse, der forløb over 12 måneder. De viser forandringerne i huden efter 3 måneders og efter 12 måneders indtagelse af IMEDEEN.

Den øverste sorte streg illustrerer hudens ydre lag (epidermis). Under dette er det beskyttende lag (dermis). De forskellige farvede elementer på billederne repræsenterer den mængde kollagen, elastin og fugtbevarende elementer, der er til stede i dermis. Høj koncentration og bedre fordeling af mørke elementer angiver en høj mængde af kollagen, elastin og fugtbevarende elementer, hvorimod en lav koncentration angiver, en lav mængde af kollagen, elastin og fugtbevarende elementer.

Daglig indtagelse af IMEDEEN hudplejetabletter har vist en højere koncentration og fordeling af mørke elementer. Den kraftigere og tykkere sorte streg angiver større tæthed og dermed en forbedret kvalitet af det øverste hudlag. Resultatet er færre fine linjer og rynker samt blødere, glattere og smukkere hud.