Havets dyb

Selv om det er millioner af år siden, de første arter steg op fra havet og kravlede på land, har alt liv – også menneskets – sin oprindelse i vand. Der er stor lighed mellem menneskets celler og cellerne hos havets levende væsener, og derfor har havet vist sig at være en nyttig ressource inden for forskning i hudpleje. Næringsstoffer fra havet anvendes i vidt omfang i skønhedsprodukter, da de menes at bidrage til at forbedre hudens udstråling og dermed udseendet.

IMEDEEN’s særlige Marine Complex™ stammer fra havet. Ligesom jordens overflade består størstedelen af vores hud af vand. Nøglen til glat og sund hud er at opretholde en optimal fugtbalance. De beskyttende fibre og celler i de dybe hudlag svømmer rundt i en meget fugtig gelagtig matrix, der er fyldt med glykosaminoglykaner [GAG'er]. Disse lange kædelignende molekyler bestående af polysakkarider er i stand til at holde på en mængde vand svarende til op til 1.000 gange deres egen volumen og er direkte ansvarlige for hudens spændstighed, elasticitet og fugtbindende evne.

IMEDEEN’s særlige Marine Complex er fyldt med proteiner og GAG'er, der minder om dem, som findes naturligt i hudens støttevæv. Det er hovedingrediensen i alle IMEDEEN hudplejetabletter. Videnskabelige undersøgelser har vist, at indtagelse af IMEDEEN ændrer hudens tæthed og fugtbalance.

Det betyder, at huden ser yngre ud – blødere, mere glat, mindre tør og med synligt reducerede linjer og rynker.

Marine Complex er en af de vigtigste grunde til, at IMEDEEN bliver ved med at vinde priser som bedste skønhedsprodukt – oceaner foran de øvrige!

¹Marine Complex stammer fra dybthavsfisk, som er fanget på åbent hav med henblik på almindelig fortæring. Kun en særlig del af fisken anvendes med henblik på yderligere koncentrering. Marine Complex stammer ikke fra truede arter, og IMEDEEN har global eneret til Marine Complex.