Hudpleje betaler sig

Scanningsresultater viser, at hudtætheden hos kvinder, der tager IMEDEEN hudplejetabletter, i gennemsnit er bedre end hos kvinder, der ikke tager IMEDEEN.

IMEDEEN’s hudplejeeksperter har indsamlet brugerdata om hudens tæthed via IMEDEEN’s Dermascan – en hudanalysemaskine, der tager billeder med høj opløsning.  En ultralydsscanning af de dybe hudlag kan måle hudens faktiske tæthed. Scanningsresultatet gør det muligt objektivt at følge hudens udvikling. Når målingen viser større tæthed, betyder det et højere indhold af kollagen, elastin og fugtbevarende elementer i de dybe hudlag.

Hudens tæthed mindskes af forskellige årsager med alderen. Grundlæggende sker der det at støttefibrene i de dybe hudlag svækkes. Her – hvor cremer ikke kan nå ned – arbejder IMEDEEN hudplejetabletter for at forbedre fugtbalancen og øge hudens tæthed markant, så fine linjer og rynker bliver mindre synlige, og hudens udseende generelt forbedres.

Disse ultralydsbilleder viser forandringer i den generelle hudkvalitet efter tre måneder og yderligere forandring efter et års indtagelse af IMEDEEN.

Indtagelsen af IMEDEEN har medført en stigning i antallet af og en mere jævn fordeling af de farvede prikker, som repræsenterer kollagen, elastin og fugtbevarende elementer i de dybe hudlag (dermis).

Den kraftigere og tykkere sorte streg angiver en forbedret kvalitet af det øverste hudlag (epidermis).