Produktsammensætning og ingredienser

Hvad er polysakkarider?

Polysakkarider er de sukkermolekyler, som danner den fugtbindende gelagtige substans i huden. Disse molekyler kan binde fugt i et omfang svarende til op til 1.000 gange deres egen vægt og er ansvarlige for hudens fugtbalance.

Hvad er antioxidanter?

Antioxidanter er med til at beskytte cellerne mod oxidativt stress ved at neutralisere frie radikaler.

Antioxidanter findes naturligt i kroppen og huden og er stabile molekyler, hvorfra frie radikaler kan ”stjæle” en ekstra elektron. Når frie radikaler har erhvervet en ekstra elektron, bliver de neutraliseret. Et eksempel på en antioxidant er vitamin C, som bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress.

Hvad er lycopen?

Lycopen er et karotenoid og er det pigment, der giver modne tomater og anden frugt den flotte røde farve.

Hvor kommer den lycopen, som IMEDEEN indeholder, fra?

Lycopen udvindes af røde, modne, specielt dyrkede, ikke-genmodificerede tomater.

Hvad er vindruekerneekstrakt?

Vindruekerneekstrakt udvindes af Vitis Vinifera – en hvid druesort, der anvendes til fremstilling af champagne. Vindruekerneekstrakt er rig på antioxidanter.

Tager man på, når man tager IMEDEEN?

Man tager ikke på af at tage IMEDEEN. Videnskabelige undersøgelser har vist, at der efter seks måneders indtagelse af IMEDEEN hudplejetabletter – som gennemsnit betragtet – ikke kan konstateres vægtforøgelse.

Er IMEDEEN kosher?

Marine Complex™ i IMEDEEN hudplejetabletter er ikke kosher.

Hvad er forskellen på Marine Complex™ og fiskeolie?

Fiskeolie er en energikilde med et stort indhold af omega-3 fedtsyrer., som gør cellemembranerne mere flydende. Marine Complex er et fiskeprotein med et stort indhold af aminosyrer, der spiller en direkte rolle i produktionen af kollagen og elastin, som er af afgørende betydning for hudens struktur og tæthed.

Indeholder IMEDEEN laktose, sukker, konserveringsmidler eller kunstige smagsstoffer?

IMEDEEN hudplejetabletter er baseret på ingredienser af naturlig oprindelse. De er ikke fremstillet med laktose, konserveringsmidler eller kunstige smagsstoffer og er ikke tilsat sukker.